Keresőmarketing, keresőoptimalizálás, SEO

seo szakértő - google kereső optimalizálás

Weblap optimalizálás segítségével a Google első oldalára kerülhet a honlap linkje. Keresőmarketing

Honlap SEM: a keresőmarketing tartalma

Weboldalak optimalizálása abból a célból történik, hogy pozíciójuk javuljon a Google találati listán. Ehhez keresőszempontú tartalmi optimalizációra és linkprofil építésre van szükség.

Honlapoptimalizációs SEO-munkákkal és tartalmi-fogalmi keresőmarketinggel pirézként azért kezdtem foglalkozni, mert szerencsém volt az első két magyar karesőoptimalizáló versenyen jól szerepelni (lásd a helyezéseimet a hivatalos eredményhirdetésekben), és ez a Google keresőalgoritmusok működése iránti érdeklődésemet keltette fel. Előbb saját weblapjaimat vittem sikerre, később megbízásokat vállaltam – TOP10 Google Honlap Optimalizálás. Keresőmarketing.

Mit jelent a keresőmarketing? (meghatározás)

A webfelületeken megjelenő termékekre és szolgáltatásokra irányuló online üzleti tevékenység egyik speciális ága az úgynevezett keresőmarketing (SEM = Search Engine Marketing), mely az internetes keresőprogramok fizetett és organikus találati listáinak (SERP) felhasználása és befolyásolása útján hoz kedvező helyzetbe piaci résztvevőket. A SEM legfőbb összetevője a SEO, azaz a keresőoptimalizálás, továbbá a fizetett találatok, a keresőkben megjelenő hirdetett linkek és reklámok alkalmazása (Adds), az üzleti jellegű linkmarketing és linkbuilding, ide értve a PR-cikk megjelentetést, továbbá a közösségi oldalak  felhasználása linkelhelyezésre és forgalomráirányításra, valamint a keresési eredményekre épülő mindenfajta online marketing tevékenység.

2020: Műanyag tartály – kármentő tálca

műanyag ibc tartály

Folyadéktároló műanyag IBC tartály raklapon HydroFlow

Műanyagipari termékek webáruháza. Saját gyártású ipari tartály, hordó, kád és műanyag kármentő tálcák forgalmazása. Az üreges polietilén tárgyakat rotációs öntési technológiával gyártja a HydroFlow Magyarország Kft. Az acélkeretbe helyezett IBC műanyag tartályok veszélyes anyagok, maró folyadékok és ömlesztett termékek tárolására egyaránt kiválóak. A termoplasztikus eljárással varratmentes tárolóedények és gyűjtőtálcák készíthetők anyag- és energiatakarékos technikával. Alkalmazási terület: vegyipar, élelmiszeripar, vízgazdálkodás, sörgyártás. A biztonsági folyadékgyűjtő tálcák elhelyezése csökkenti az ipari gyártók szorongását.

2019: Ivóvíz fertőtlenítés és télikert építés

kivi termesztése, ivóvízTechnológiai ivóvízkezelés. A klórdioxid fertőtlenítőszer környezetkímélő, ám hatékony, ezért alkalmas vízkezelésre, ipari berendezések tisztítására. Oxidánsként pangó vizekben feloldja a biofilmet. Igen hatékony télikertek talajának és öntözővizének fertőtlenítésében. Szolgáltatás: legionella elpusztítása ivóvízben – műanyag tartály fertőtlenítés – pánikbetegség. Ivóvíz kezelés.

LaptopSzervíz honlapjának optimalizálása

A számítógépes szolgáltatások területén speciális helyzetet foglalnak el azok az alkatrész üzletek, amelyekben a megvásárolt tartozékokat (notebook accumulator, laptop töltő, tablet monitor, memória, winchester)  helyben be is szerelik a táskaszámítógépbe. Ugyancsak ingyenes azoknak a kijelzőknek és videokártyáknak a beszerelése, amelyeket online rendeltek a cég webáruházának a honlapjáról.

Virtuális szerver bérlés – VPS

Fizikai szervergépek hostingja (szerverelhelyezés) és virtuális szerverek bérlése – felhő technológia, XEN alapú virtualizáció. Dedikált IP-cím igénylése a szolgáltatáshoz – korlátlan adatforgalom, magas biztonság, 0-24 órás műszaki ügyelet, Gateway rendszerben csoportos üzenetküldés lehetősége

laptop szerviz marketing – autó akkumulátor töltés – budapest

Tömeges SMS küldés mobilra

SMS marketing – üzenetküldő kampány esetén számos szempontra kell figyelemmel lenni, a szolgáltató és a mobilhálózat megfelelő kiválasztása alapvető fontosságú. Kézbesítési visszaigazolás nélkül ne kezdjen csoportos üzenetküldésbe. Blog:

Tömeges SMS küldés – Mobil marketing

A weboldal optimalizálás célja

nem más, mint a honlap helyezés javítás az organikus Google találati listán – lehetőleg 1. oldalra, első helyre kerülés. A top 10 pozíció jelentősége az, hogy az ide sorolt weblapok organikus forgalma bizonyos kulcsszavakra nézve igen jelentősen megnövekszik. Ennél is jobb eredményt hoz a top 5, top 3 helyezés, vagy pláne az első pozíció megszerzése. A böngészők óriási többsége az élmezőnyben szereplő webhelyekről választ árut, vállalkozót, partnert. A Google első helyre kerülés tartalmi keresőmarketing és Seo útján valósul meg. A legnépszerűbb linképítő módszer a public relations cikk elhelyezés optimalizált honlapokon.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük